ОТГОВОРИТЕ

В последните дни получавам много писма, които са хем еднакви, хем съвършенно различни. Отговарям на всички. И го правя с цялата отговорност на този акт. Правя го бързо, защото ако оставя да се натрупат няма да ми стигнат дни за да отговоря на всеки по отделно. Благодаря ви, хора! За всичко! За подкрепата, за милите думи, за вдъхновението и силата, които ми давате!

Още веднъж искам да ви напомня за фестивалът “Свободата да бъдеш”, който ще се проведе на 25 април в София ( http://2015.justbe.bg/ ). Аз ще бъда там и моето участие ще е от 17:15 часа в Сграда B, Зала Запад. Статията на Капитал, “МАНТРА ЗА ЖИВОТ” е прочетена от над 37 000 човека. И тя беше и повод организаторите на този фестивал да ме поканят да участвам. МАНТРА ЗА ЖИВОТ има вече свой живот. И аз съм част от него. Ако се присъедините към това събитие ще имаме възможност да се видим и запознаем, да зададете въпросите си, да завъртим заедно колелото на движението “МС – МОГА САМ”.

Регистрацията за билети става само в сайта на събитието и няма да се продават на място – http://2015.justbe.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8/

Излезте на светло. Вдишайте пролетната свежест. Усетете себе си и се харесайте.

Очаквам ви с огромно вълнение!

До скоро…

Биляна

МС Мога Сам

2 Comments

  1. Здравейте Биляна,
    Възхищавам се на вашата енергия и позитивизъм, с които дарявате всички ни! Благодаря! ! 🙂
    Интересувам се дали има възможност за среща с вас и в други градове, примерно Варна – а и все пак летния сезон наближава 😉

  2. Благодаря за думите и доверието! И да, може да се видим и извън София. Аз се движа доста, но се опитвам да съчетавам задълженията си, защото сама си се возя напред – назад. А и времето ми е крайно недостатъчно. Но съм насреща на всяка покана и инициатива – например ако се съберете повече хора, бих дошла само заради това. А иначе когато тръгна към тази част на България ще съобщя навреме и ще се видя с всеки, който има желание. Прекрасен ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *