МНОГО СПЕЦИАЛНО МЕНЮ

На 27 октомври ще бъде проведено представяне на фондация «МС – Мога Сам» и ще бъде оповестено началото на най-новия проект – МСМ – Много Специално Меню…

Той е свързан с всекидневното приготвяне и доставяне по домовете на храна, която е специално създадена за хора с диагноза множествена склероза, желаещи да се хранят здравословно. Храната също така е подходяща и за хора с други автоимунни и неврологични заболявания, както и за хора с аутизъм, диабет тип 2, рак и други. Разнообразното седмично здравословно хранително меню изключва всички продукти, които доказано не действат добре на хора в тежко здравословно състояние.

В хода на проекта отново ще има възможност и за включване на хора като доброволци, които да работят в частта, свързана с доставките на храна по домовете.

Менюто ще се предлага онлайн и срещу абонамент, като в момента правим всички възможни стъпки за максимално оптимизиране на цената. Скоро ще обявим и начините за абонамент, както и за спонсориране на този проект. Очакваме ви във Виваком Артхол, на 27 октомври в 18:30 часа.

Фондация “МС – Мога Сам” / ms@mogasam.org

https://www.facebook.com/events/519419674903419/

МС Мога Сам

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *