Да изчистим килера

MY_BODY

Преди много време бях публикувала един текст, който разказваше за килера. Но не за този, който имаме във всяка една къща, макар че най-вероятно той е точна проекция на този, за който ви говорех – за вътрешния килер. Там където трупаме, трупаме… И когато отворим вратата рискуваме всичко, което се е натрупало там с годините да ни засипе, да ни задуши.

Всеки ден се срещам или си пиша с много хора. И всички са различни. И всички обаче са еднакви по някакъв начин. Виждам като в огледало себе си, преди години. И това ми помага да говоря с тях, да ги разбирам и да се опитвам да им дам насоките, по които да тръгнат. Около мен се събират и други хора, които искат да помагат. Но за да помогнеш трябва да видиш и усетиш отсреща желание за това.

Аз изчистих и продължавам да чистя своя килер по много начини. Променям се. Медитирам. Посветих се във Випасана медитация и тази проста, но гениална техника, от една страна, ми позволи да усетя и проумея реалността, а от друга – да надникна в себе си и да извадя нещата, които съм натикала толкова дълбоко в мен, опитвайки се да ги скрия, че когато тръгват да излизат това се случва с много силна физическа болка. Но това не ме спира. Напротив. Колкото повече излизат, толкова по-лека и по-щастлива се чувствам. И това усещане ми дава сили да продължа. Но това е моят път. Моят избор за справяне с проблема.

Другият начин да започнете да чистите килера е спомощта на психотерапевт. И точно за това пиша всичко това, за да ви представя един такъв, който има желание да помага. Тя е млада жена и се казва Надя. Живее извън София, в момента е с малко дете и предлага безплатни консултации и терапии по скайп. Моля ви, ако имате желание да се свържете с нея да пишете на един от следните адреси: ms@mogasam.org или на np_toneva@abv.bg

Храната, която поемаме отвън е два вида – тази, с която храним физическото тяло и тази, която храни душата ни. Ако промените диетата, ако премахнете храните, които ви тровят започва бавна, но сигурна детоксикация. Но такава трябва да се случва и на двете нива. И само тогава има резултати и то с положителен заряд. Започнете отвътре. Потърсете причината в себе си и не губете повече време.

На тези линкове ще намерите още публикации по темата, които съм писала преди време, но за ваше удобство ще ги извадя в следващия списък:

ПЕТТЕ ОТРОВИ

КОИ СА ВЕРОЯТНИТЕ ПРОВОКИРАЩИ ПРИЧИНИ ЗА ПОЯВАТА НА МНОЖЕСТВЕНАТА СКЛЕРОЗА?

ЗАЩОТО ЗАЕДНО ТЪРСИМ РЕШЕНИЯ

ДА МИСЛИМ. ЗА СЕБЕ СИ. ПЪРВО.

БЕЗ МИЛОСТ

ВНИМАВАЙ КОГО ХРАНИШ

АКО ИСКАМЕ ЖИВОТ, НЕКА ДАВАМЕ ЖИВОТ

КАК ДА СЕ ОСВОБОДЯ ОТ СТРАДАНИЕТО

СПАСИТЕЛ-ОБВИНИТЕЛ-ЖЕРТВА

МС Мога Сам

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *