Подкрепи ни!


Скъпи приятели, вече близо 10 години следвам една мисия – да помагам на повече хора да се обърнат към себе си чрез ново разбиране и грижа за тялото и психиката си. Правя го чрез Фондация „МС – Мога Сам“ с безрезервна, свободно раздавана и доброволна подкрепа от моя страна към хората с множествена склероза (и техните близки), споделяйки знания, личен опит, разбиране и адекватна помощ, за да продължат живота си пълноценно въпреки диагнозата.

Правя го и във всички мои програми и проекти, които създавам под шапката на Plan To Be Generator – План да бъда, 8for8 и I AM ME, в подкрепа на всеки, тръгнал по своя път на личностно пробуждане към живот с осъзнаване.

За да достигна до повече хора, създадох и моят видео подкаст „Аз съм…с Биляна Савова“, продължение на формата #МогаСамЗнаяКак (семинари и видео интервюта) под шапката на Фондация МС – МОГА САМ. Всичко, което до този момент правя е част от моята безрезервна вяра и доброволна подкрепа към всеки, които е избрал да има пълноценен и осъзнат живот. И ще продължавам да го правя, но поддържането на дейността на фондацията и на този формат, извън моята лична работа, има нужда от допълнителна финансова подкрепа.

Ако имате желание и възможност, можете да ме подкрепите с еднократни или пък ритмични дарения тук[MOU1]  или чрез дарения в банковата сметка на Фондация „МС-Мога Сам“. Като основание може да посочите дарение за подкаст АЗ СЪМ

Вие, дарителите на Фондация „МС-Мога Сам“ сте хората, без които дейността й, и като част от нея – на моя подкаст „Аз съм“ няма как да се развива и съществува. С вашите дарения ще можем заедно да помогнем на повече хора с МС и с други диагнози да имат пълноценен и нормален живот, а и на всички хора, които са избрали живот с осъзнаване. Когато станем повече, ще можем да създадем и група на дарителите, с които да споделяме общата ни мисия и ценности, опит и разбиране, за да стане нашето сплотено общество осъзнато и специално. Вярвам, че моята мисия споделя и всеки един от вас, който търси личната си истина и смисъл; който върви с постоянство и търпение по своя път въпреки трудностите и който следва своя път!

Благодарна съм, че с всеки изминал ден нашето голямо семейство, част от което е всеки един от вас, непрекъснато нараства. Благодарение на вашето доверие и подкрепа!

Ето как можеш да ни подкрепиш!


Помогнете на Мога сам

Сума