ЦВЕТЕН ТЕРАПЕВТ ИСКА ДА ПОМАГА

Bach_Original_Flower_Remedies_Wooden_Boxed_20ml_Set_1391593699

Здравейте,

Казвам се Десислава и прилагам терапия с цветните есенции на д-р Едуард Бах. Преминала съм всички нива на обучение в родината на тази терапия – Англия. Включена съм в международния регистър на практикуващите бахови терапевти, поддържан към центъра на д-р Едуард Бах.

Терапията, разработена от д-р Едуард Бах (Бахова терапия, Цветотерапия) в началото на 20-ти век, е цялостна система за постигане на вътрешна хармония и баланс. Обект на анализ при нея е емоционалното състояние на човека в настоящия момент. Провежда се разговор с цел да се определят активните емоционални дисбаланси като например страх, гняв, ревност, отчаяние, депресия, апатия, безнадежност, чувство за вина, свръхзагриженост за любимите хора, мрачни предчувствия и др.подобни. Важна е откровеността на човека в този разговор. Важна е личността и как тя е повлияна от външни и вътрешни фактори – не болестта или физическата й симптоматика. С оглед на това не се изисква медицинско образование за практикуващите бахови терапевти.

За възвръщане на състоянието на вътрешен баланс (на радост, спокойствие и вътрешен мир), баховия терапевт изготвя индивидуална комбинация от цветни есенции, която се приема в рамките на 3-4 седмици. Човекът и неговата индивидуалност са водещи относно продължителността на терапията. При някои хора се получава бърз ефект, а при други е необходим по-дълъг период на терапия и обичайно това са случаи, свързани със стари емоционални дисбаланси.

Системата се прилага без ограничения във възрастта, без опасност от предозиране или странични ефекти. Съвместима с всички форми на лечение.
Съществува повече от 80 години и е широко разпространена в Европа (Великобритания, Италия, Холандия, Германия), но е добре позната още в Америка, Азия, Океания и Африка.

Какво предлагам?

Бих искала да помогна на хората, на които са посветени социалните инициативи МС-Мога сам и Писмо в Бутилка чрез своите умения. Предлагам безплатна първа консултация в работни дни при първа възможност според графика ми в часовия диапазон 9-18 часа и безплатна индивидуална смес от цветни есенции (количеството е достатъчно за един месец нормален прием). Нужно е само желанието на човек да изпита върху себе си благотворния ефект на цветотерапията с цветните есенции на д-р Едуард Бах.

Телефон за връзка: +359 887 207 654 Десислава

Благодаря, Десислава!

mogasam

2 Comments

 1. Ина
  17.11.2015
  Отговор

  Срещнах се с Деси, отзова се мигновенно! Искам да й благодаря за благородната кауза, за добрината и човечността, за подадената ръка в точния момент и за помощта да се изправя и да продължа напред!

  • 17.11.2015
   Отговор

   Толкова съм щастлива, че все повече хора се включват! И, Ина, когато се изправиш просто предай нататък… Нека доброто да се предава от човек на човек. Тогава наистина ще настъпи промяна. За всеки един по отделно и за всички заедно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.