Принципите за храна и добавки на Мат Ембри

Принципите за храна и добавки на Мат Ембри

26219242_1989327471309745_5752292320467702699_n

В сайта на Мат Ембри www.mshope.com са публикувани неговата диета, хранителните добавки и информация за CCSVI (хронична церебро-спинална венозна недостатъчност или нарушено кръвообръщение от мозъка обратно към сърцето)

Публикувам превод на тези материали с разрешението на Мат Ембри. Можете да ги разгледате, както и да ги изтеглите, ако имате желание за това.

MShope_information

MShope_Asht Embty_article

 

МС Мога Сам

8 Comments

 1. Gabriela Hubanova
  30.05.2018
  Отговор

  Мила г- жо Савова, уважаеми г-н Ембре,
  Благодаря Ви от цялото ми сърце и от името на семейството ми толкова
  важната и ценна информация! Мисията Ви и тази на г-н Ембре, смелостта и
  настойчивостта в търсенето на решение и правенето на откритото достояние на
  засегнатите от МС хора и на широката общественост повдигат духа и дават
  действителна надежда, вдъхват сили, човек да се осъзнае и осмели да поеме
  отговорността за здравето и живота си. Благодарим Ви за всяко положено от
  Вас усилие и за всичко безценно, с което давате пример и помагате!
  Бъдете живи, здрави и силни!

  С много обич, благодарност и уважение
  Габриела Хубанова и семейство Хубанови
  mogasam posted: “В сайта на Мат Ембри http://www.mshope.com са публикувани
  неговата диета, хранителните добавки и информация за CCSVI, което означава
  хронична церебро-спинална венозна недостатъчност или нарушено
  кръвообръщение от мозъка обратно към сърцето. Публикувам превод на”

 2. Като коментар само ще добавя за хранителните добавки. Да той е много прав за тях аз имам диагноза за МС от 6г но през последните две съм почнал да пия добавки и наизтена се чуствам много добре от тях. Не изкам да правя реклама но в БЪЛГАРИЯ избора от качествени добавки които да се усвояват максимално добре от организма нее голям! мога единствено дави препоръчам една фирма която като я проверите в мрежата ще се убедите в качеството, продуктите им не са много за джоба на българена но аз ви казвам че ефекта е много добър. Ето ви линк към сайта им: http://www.flp.bg/

  • 07.06.2018
   Отговор

   Има добавки, но да трябва да се внимава. Има един магазин в София, “Дрогерия Парамед” – ул „Дякон Игнатий“ 19
   София, телефон: 02 / 42 64 330, където съм се договорила да правят 10% отстъпка на всички хора, които отиват там и казват, че са “мои” хора, т.е. паролата е “Биляна” или “Мога Сам”. Все не ни остава време да направим Много Специалните карти за отстъпка. 🙂 И да, аз не печеля от тази работа. Просто всячески се опитвам да помагам. Сайта на дрогерията е http://paramed.bg/. Може да се обадите и по телефона и да получите продуктите с куриер. Те имат информация за всички необходими продукти, свързани с МС.

 3. Благодаря Ви, за много добре организираното събитие в НДК и полезната информация.
  След събитието, взех окончателно решение за спиране на лекарството Авонекс, което приемам от 6 месеца, въпреки че съм с поставена диагноза MS от 6 години. Бих искал да попитам дали има някаква статистика или отрицателен ефект на рязкото спиране на прием, на лекарството Авонекс?
  Също така бих искал да попитам някой спирал ли е приемането на Авонекс досега, тъй като лекуващият неврологът или по-скоро медицинската сестра ме предупреди, че ако го спра ще се влоша рязко?
  За две седмици от последната инжекция, усещам леки схващания и спазми (мавручене) по мускулите, както и слабост в краката…надявам се, това да е временно поради рязкото спиране на лекарството.
  Благодаря Ви предварително за отговорите, отделеното време и усилия.
  Поздрави..

  • 14.06.2018
   Отговор

   Здравейте! Не мога да ви отговоря точно това, за което питате. Рязкото спиране на каквото и да е лекарство е проблем, защото тялото, което вече е привикнало към него, започва да си го търси и да дава някакви сигнали, че си го иска. Аз никога не съм приемала такива лекарства и нямам опит с това. Може би е добре да не го спирате внезапно, а да се направи плавно. И друго – да потърсите друг невролог, който да ви даде схема за спиране. Започнете обаче да следвате програмата за хранене, както и да приемате хранителните добавки. Също включете в дневната си програма физически упражнения, които да укрепват тялото. Спирането на глутена е пряко свързано с повишаване на физическата издръжливост и мисля, че тези действия биха ви помогнали да преодолеете симптоматиката. Насреща съм, ако имате нужда от още информация или ако имате желание за среща. Хубав ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *