ЛЮСИ: АКО ЗАБРАВИШ ДА ВЪРВИШ, НАУЧИ СЕ ДА ЛЕТИШ!

Голям респект и истинска благодарност към всички хора, които срещам по пътя си и които истински ме вдъхновяват! Те са много! И повечето от тях познавам лично. Днес ще ви представя още един от тези човеци. Неговото име е Люси. И е йога инструктор и в същото време има неврологичен проблем, който е блокирал движението на краката му. Той ме запали по въздушната йога. Благодаря ти, Люси, че сподели и с мен твоето вдъхновение!

za-men-011

Ето какво казва той за себе си:

“Казвам се Людмил Дренски / Люси /

Йога се появи в живота  ми колкото случайно, толкова и закономерно в началото на 1994 г. От тогава не съм спирал да живея с йога. Тя ме е подкрепяла и в леки, и в тежки моменти.
За тези 20 години живота ме срещна с различни хора, поднесе ми всевъзможни предизвикателства, но през каквото и да преминавах, йога беше неотлъчно с мен.

За мен тя е личната ми връзка с Божественото. Помага ми да го виждам както в света наоколо, така и във всеки отделен човек. Тази връзка се усилва или намалява в зависимост от нашата практика и постоянство.

Моят първи учител беше Венцислав Евтимов. С времето задълбочих практиката и познанията си и това ме доведе до момента, в който почувствах необходимост да започна да споделям тази безгранична мъдрост и с другите. Радостен съм, когато успея да запаля интереса към йога в хората.

Едно от нещата, които разбрах е, че йога не ти дава безсмъртие, но те прави по-гъвкав в бурята на живота.

През 2012 година животът ми отправи своето предизвикателство – краката ми решиха, че имат нужда от почивка и постепенно спряха да изпълняват основната си функция – да се движат. Много съм им благодарен, защото те ми подариха идеята: „Ако забравиш да вървиш, научи се да летиш!“.  Така някак съвсем естествено и закономерно се роди … Въздушната йога. Тя е мое любимо дете, моето лечение и споделено вдъхновение.
Предизвикателствата в живота не спират, но с йога те са по-цветни и … забавни, така че: Приветствам ви предизвикателства!”
yoga_173_2-18737-big

На тази снимка съм самата аз, по време на час по въздушна йога в Йога Дивали Студио.

На линковете по-долу можете да намерите повече информация:

Йога в утроба в EVA

Йога настроение:)

сайтът на Йога Дивали

МС Мога Сам

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *